Hafjelllodge.no

Hafjell restauranten

I Hafjell restaurant finner du en meny med de beste råvarene som hovedsakelig er lokalprodusert. Du finner restauranten bare 20 m fra Hafjell lodge. Siden restauranten ligger midt i alpinbakken, er utsikten enestående, og du kan enkelt ta en lunsjpause mens du står på ski.

 

Restauranten har totalt 130 sitteplasser inne, og 150 sitteplasser på terrassen.

I tillegg er det møblert sittegruppe rundt åpen årepeis. I 2. etg også en stor sofagruppe. Det er åpent internett, og en TV- stue med kabel- TV i restaurantbygget.

After Ski

Lodgen Mat & drikke er åpent hver dag i alpinanleggets sesong. Hvor serveres skier’s lunch daglig kl. 1100-1600. Lørdager er det afterski fra 1500-2000. I påsken er det afterski fra onsdag til og med Påskeaften. I tillegg de det trubadur på terrassen tirsdag – påskeaften.  Det blir også utebar og overraskelser.
 
Baren har alle rettigheter med internasjonalt barkart og vinmeny. Utvidet åpningstid i ferier og høytider. DJ Gersa skaper stemning med riktig musikkutvalg under afterskien!

Konfirmasjonsfest

Skal du ha konfirmasjon og ser etter lokaler for den store dagen i Øyer, Gausdal eller Lillehammer?
 
Hafjell Lodge har alt som behøves for å gjøre konfirmasjonen vellykket. Lokalet er fylt med god atmosfære, kjøkken og restaurant, som er kjent for sin gode mat og servering i høy klasse bidrar til en minneverdig opplevelse for konfirmanten og familien. 

Bryllupsfest

Hafjell lodge med de praktiske storhytter og den koselige restauranten Lodgen Mat & Drikke er det perfekte stedet for en bryllupsfest.  Her kan dere feire en av livets store høydepunkt og markere dagen sammen med familie og venner.

 

Bryllupet er en av livets viktigste høydepunkt og  Hafjell Lodge har lang erfaring med å arrangere bryllupsfester. De kan hjelpe deg med menyen, blomster, bordoppsett, bordplassering, musikk og sørger for at bryllupsfesten blir en minnerik dag.

 

Sov godt eller kos dere i bryllupssuiten på storhytte Lodge 31