Hafjell Lodge

Velkommen til restauranten Lodgen Mat & drikke

Her ønsker vi å tilby en meny som reflekterer kvalitet og kreativitet. Vi bruker det beste av råvarer og benytter oss hovedsakelig av lokale produsenter og leverandører. For oss er det et mål å servere mat og drikke hvor smak og det visuelle står i sentrum.

Restaurant/Bar/After-ski
Vår restaurant ligger i tilknytning til Hafjell Lodge, bare 20 m unna. Her serveres det utsøkte måltider i meget spesielle omgivelser og en unik atmosfære. Med en beliggenhet midt i alpinbakken, bare 200 m opp fra bunnstasjonen i Hafjell er restauranten lett å finne.
Lodgen Mat og Drikke i Hafjell

Lodgen Mat & Drikke tilfører Hafjell en ny og etterspurt type serveringssted og er oppført med hensikt å servere gjester ved Hafjell Lodge, samt øvrige gjester i Hafjell. I vintersesongen har vi åpen skiers lunsj for alle hver dag mellom kl. 1100 og 1600.

Hafjell Lodge

Vi har totalt 130 sitteplasser inne, og 150 sitteplasser på terrassen. I tillegg har vi møblert sittegruppe rundt åpen årepeis. I 2. etg har vi også en stor sofagruppe. Det er åpent internett, og en TV- stue med kabel- TV i restaurantbygget.

Bestill bord: Tlf. 61 27 77 70

NYHETER!

Besøk oss på facebook

 Besøk vår facebookside

Vi ser frem til en flott vintersesong.
Ta kontakt for et tilbud.

Velkommen!

 

Hafjell Lodge på Tripadvisor

 

Daglig leder

Anne Brit Karlsen er ny daglig leder på Lodgen.
Anne Brit Karlsen 

 post@hafjelllodge.no

Har du lyst til å jobbe på Lodgen?

Vi er alltid på utkikk etter hyggelige medarbeidere. Og spesielt har vi bruk for servitører i vinterhalvåret. Kontakt oss på tlf 61 27 77 70